Kulutusluotto

Kulutusluotto Odottamattomista Menoista – Limiittilainat.fi

Tyypillistä kulutusluotoille:

  • Kulutusluotot auttavat arjen yllättävissä tilanteissa tai väliaikaisissa menoerissä. Pesukoneen hajoaminen tai äkilliset auton korjauskulut voivat vaatia kulutusluoton kaltaista rahoitusta.
  • Kulutusluottoa ottaessa kannattaa aina tarkistaa kulutusluoton todellinen korko ja takaisinmaksuaika. Jos tarvitset rahaa suurempaan menoerään, kannattaa kysellä tarjousta useammalta taholta, sillä kulutusluoton ehdot saattavat vaihdella huomattavasti rahoitusyhtiöittäin.

Kulutusluotto

Jokainen tietysti toivoisi olevansa miljonääri, mutta valitettavasti kovinkaan monen maapallon asukaan kohdalla se toive ei ole toteutunut. Jokainen meistä kuitenkin tarvitsee rahaa, se on varma juttu. Yleensä yritämme hoitaa raha-asiamme niin, että jotain on tallella pahan päivän varallekin, mutta aina se ei mene niin. Paha päivä voi tulla eteen koska vain, ja useimmiten juuri silloin, kun sitä vähiten toivoisi. Kun tili näyttää miinusta, kulutusluoton ottaminen voi olla varteenotettava idea. Yllättävä hammaslääkärikäynti, talvikenkien hankkiminen ensimmäisiin paukkupakkasiin tai vaikka uuden auton ostaminen. Tällaisissa tilanteissa kannattaa harkita kulutusluottoa. Mutta mikä oikein on kulutusluotto, mistä sellaisen saa ja kuka sellaista voi hakea? Me olemme keränneet tähän tietoa kulutusluotoista, ja näiden tietojen avulla pääset jo hyvään vauhtiin ensimmäistä kulutusluottoa etsiessäsi!

Lue koko artikkeli: Tässä

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s